Vicky

Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Victoria - 15 januari 2012 18:13

Hej! =)


Igår va en nice dag. Åt kolpuddinglunch på IKEA med mina päron o kollade på ett par långfärdsskidor som jag vill ha. ^^ Klockan tjugo i sex tog Lisa o jag bussen till stan för att hoppa på tåget till Märsta. Kompisarna kom också och vi hoppa in i vagn 6, mkt bra vagnval av mig. Svart - fin och stannade precis vid utgången på Märsta station. ;) Kasper hoppa på i Knivsta också ja. Första gången vi alla va samlade för en gångs skull, och sista gången vi körde "halv sju hos mig".


Vi hade jättetrevligt hur som helst, Jimmy bjöd på god trerättersmiddag och roliga lekar på golvet, så körde vi tågspelet vi inte hann klart hos Kasper också. Va ju med i gangsta-gänget då och vann nästan, eller NOT. =P


Nejmen det var roligt, flumma ur lite grann och blev typ hes, haha. Ganska awesome kväll+natt. Vi palla inte vänta på 7:an i 20 min sen så Liz o jag gick hem efter sista tåget mot Uppsala med lokföraren som sa: "Framme i Uppsala Stazione!" Haha lite trött han med sådär kl. halv två på natten? ;P Så vi gick hem. Det va rätt skönt faktiskt.


Sov ända till kvart över rolv typ och träffa Sarah för en fika på stan klockan två. Mys! Fick en fett fin födelsedagspresent också, tack för det! =) Vi gick runt lite på stan lite hullerombuller o kolla på saker typ.


Nu har jag precis kollat på V for Vendetta och måste ärligt talat säga att jag tror inte att jag fatta så mycket men säkert gör det andra gången jag ser den eller nåt, men de verka som en FIN FILM. Sååå, de var den helgen. =) NICE one, indeed.


Jag lackar på att datorn i hallen och Pinnacle studio lackar så man inte kan redigera film länge!! =( Imorgon äré skola igen då, ska vel lyssna på nån föreläsning om humanfysiologi, ska bli sköj, eller nåt. Intressant säkerligen. =) Vem vet?


Men nu får ni ha det så bra så ska jag försöka redigera lite film after all, innan jag bestiger sängen för natten.

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards