Vicky

Alla inlägg under maj 2011

Av Victoria - 12 maj 2011 19:15

Tjena! Idag har jag varit duktig å lagat en dörr i skolan. Nationella gick skit. Imorgon äré franska som gäller. Yey? Nejmen asså skolan och allt detta plugg är så otroligt drygt nuförtiden, man vill bara ha sommaarloov! Det är ju liksom kul om man gör nåt för skojs skull. Jag har kommit fram till att allt plugg jag ska lära mig nu, kämpa in i det sista, alla proven och uppgifterna, allting ska jag låtsas tycka e skitkul! Och göra det intressant, på nåt sätt =P Inga negativa tankar här inte, nejnej. Jag har druckit kaffe och ätit äppelpaj med hemmagjord glass. Gott.


Jag vill göra en film.


Idag skrev jag övningsprov på Upplands, igen, är där varje dag känns det som x). Och gissa vad, jag fick godkänt! Två gånger! =D

    Ja va riktigt snabb också, gjorde klart på 20 minuter och det är lixom 70 frågor som man har 50minuter på sig att göra =) Känns bra...


Nu ska jag till stallet och lilla ponnyn, bybye!

Av Victoria - 11 maj 2011 22:44

Matte. Räkna. Ute på båten. Jorå:

    Stooohr båt =)  

Hej!

Jag pallar inte skolan längre, allt är så jobbigt nu i slutet! Kvinna blir så besviken, på sig själv.


Jag har kört bil idag i af, det gick bra, för jag körde inte på nåt. Men det var typ det. hejdå...

Av Victoria - 10 maj 2011 23:00

Asså ni anar inte hur flummig jag är just nu! Har så tråkigt så allt blir typ skitkul! XD Träffa en asrolig snubbe på omegle, men han dissa mig. Han va typ fett cool o ba yow bro, catcha later gonna surf some waves brooh, And I was like, Baby baby baby nooo!

Haha skämta bara! I didnt say that, anyway. Detta tyckte jag va skitkul liksom, för å ah, eh... ja:

 

Hen va lixom helt me på noterna xD.


Nu ska jag gå o göra glass... innan det blir natten.

Av Victoria - 10 maj 2011 22:40

Haha hej!

Vackert väder gör en glad. =D Die Bart die! Idag upptävkte jag hur roliga alternativ som finns på de där FB-frågorna, så efter att ha bakat två pajer (kättfärs & äppel) och hippat studsmatta samt spelat Nintendo satte jag mig här och garvade lite åt dom:

     

Har inte rört mig sen dess... jorå =P Det har jag

Sen kom jag på att omegle va ju länge sen, så det va lite roligt där också, jag bestämde mig för att hitta en svensk. Och SÅ HITTAR JAG EN PÅ FÖRSTA RANDOM PERSON JAG FÅR!

 

Fast han va ingen bra människa... haha men göteborgare! =)

   Jag ska göra hemmagjord glass... nu? Godnatt då!

Av Victoria - 9 maj 2011 17:37

Hej!

Jag gillar den här måndan. Den har vart nice. Ingen skola, inte därför =P. Men hoppade Ellen i morse, hon va fin och duktig. Sen drog jag till Sky på en gång, han va ännu finare =P Tog det lite lugnt på banan idag, ville inte trötta ut han i middagssolen. Elr ska man säga mittpådagensolan? Jag vet inte... Det va ju hur härligt väder som helst iaf! =D


Sen käka jag lite "indisk" mat som Josse hade gjort, de va gott. Cykla till trafikskolan Sarah o jag skrev teoriprov, =) ojojoj vad jag måste plugga! Måste verkligen se till å lära mig allt, nu! Nu sitter jag o räknar matte. Ska spela innebandy ikväll troligtsvis. Hoppas det blir kul! Undrar hur ped-led människorna har det ute i vildmarken... =)


Song of the day:

Musikvideon va så fjollig så jag tor denna istället, haha

Av Victoria - 8 maj 2011 20:29

Hej på er. Kollade på detta klippet nyss:




Snacka om att jag blev rädd! haha xD och jag är inte lättskrämd lixom...

Idag vaknade jag av att solan nästan sken in genom min rullgardin. (NÄSTAN) Så jag gick ut o la mig o sola istället. Pluggade körkortsteori. Skrev labbrapport. Åkte ut med båten och räkna matte. Typ ett tal eller nåt, jamen det blir ju så när man inte fattar ett skit och har pappa som hjälper en. Ni vet hur trög han är.. =P


Nejmen det va skänt ändå, o komma ut. Fast Nicole va tråkig o ville inte bada med mig, så vi sket i det. Åkte hem o spelade Nintendo, det blev flummigt xD.


Nu ska jag skriva labbrapport och springa lite i solnedgången tänkte jag. TAGGAA!


Tjarå!


Av Victoria - 6 maj 2011 23:28

Idag va de ganska kul i skolan, satt typ en timme med en whiteboard tavla med massa små magnet ord på som vi satte ihop till roliga meningar, De va lite kul! =) Sen varé idrottsseminarie, tror jag aldrig stannat i skolan så länge på en fredag förut. Men det var skitgod mat! Tacobuffé liksom, random? Nej. Inte alls. Grattis Hurra killar uppvaktar efterivrig tryckare och skurar dina vackra fötter. bra. nej. Hah, typ så =P


Såg på draktränaren hemma och mysade med systrarna. Den tredje kommer hem på söndag! Sen cykla jag till stallet och red lite markarbete, det gick ganska bra faktiskt =) Vara väldigt ambitiös å putsade sadel o träns också, dessutom kratta jag spåret efter mig, den döh! =P Sen blev klockan tio och jag åkte hem. Nu sitter jag här och har halvt panik över skola, matte framför allt och uppkörning. Vill ha körkort nuu!


Jag kom på en sak när jag mockade, tänkte typ på personligheter och så... Asså, man kan ju bara bli mobbad för  den man är.


Hur skulle man kunna bli mobbad för någon man inte är?


Såå... var glad med dig själv. Slutsats.(Känner mig som en riktig blondin)

Oj, nu blev jag trött. Godernatten!

Av Victoria - 6 maj 2011 00:04

Heey

Fysikuppdrag hela dan och igår, har nog aldrig pluggat så mycket och länge förut... Det gick så trögt! Men nu är den inlämnad, lite innan tolv sådär, hann precis, nerrå =P Men asså ah, vad skulle jag göra utan pappa då? Han e så sjukt smart, förstår inte... Önskar man hade fått hans fysik-hjärna . Nemen okej. Jag har lixom plågat mig själv med detta, aldrig fått någon riktig rast. Tog en rast, som jag njöt av väldigt mycket då.


Nu fick jag panik. Måste ju plugga matte och grejer ojojoj. Asså jag kan ju lika gärna stanna uppe nu när jag är vaken, och fortsätta plugga. Svenska, kemi eller nåt. Vilken bra idé. Engelska NP imorgon. Skriva på engelska? I can't do that! At least not good. I will die. Yes. Tomorrow is my last day on this planet, earth. I guess this is my devise.

Dear earth, it was nice knowing you, before you got too foul...


Öh, här är vi i arenan och ska ha engelska elr nåt:

    Väldigt intressant.. men bilder är roligare än bara text eller hur?


Yes, we think so.

Okay.

Ibland så kräks jag.

Godnatt så länge då! Vi möts på andra sidan...

//Vix

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards