Vicky

Alla inlägg under september 2011

Av Victoria - 11 september 2011 17:44

Hey!

Ja, ibland blir man såhära flummig och typ känslig och trött. Typ som igår. Det va kul igår! Det va det. Fast vi missa typ allt som vi tänkte gå på xD Men aja. Oj det regnar =o Anyhow, Zozan tappa bort sin plånbok på SF, hade hon inte gjort det, hade vi inte gått tillbaka dit och träffat Elsa jue. Elsaaa


  Café storken  

Träffa människor lite överallt, gick runt o hade allmänt trevligt. Fick grus i skon. Fick glassplitter i skon. Fick öl på fötterna och coca cola -fläckar på jackan. Det var droppen, jag var trött, vi åkte hem. Sov riktigt gott inatt iaf! =)

 

Fattar inte. Nej, jag förstår inte. Vad är problemet!? Det blir vad du gör det till. Jag har inte känt några hard feelings i alla fall. Allt va ju okej, eller hur? Tydligen inte. Visste inte att jag va sur på någon. För det va jag inte, är inte, inte det minsta. Människor är som de är, låt dem va det! Suck.

Av Victoria - 10 september 2011 15:48

Typ torsdag:

Kasper fick örhängen av mig, så sjukt snyggt!

  Dunderhonung o blomma ;)   Specialidrott, ridning på Jälla:   Regning dag som inte skulle vara regnig... Fredagen va iaf lite soligare. Släppte ut hästarna tidigt, Skyyy<3:   Så sööet   Red sen på banan, stona kuta runt och fick lite fnatt, haha.   Ingen bra bild på det blev det... men fin regnbåge! (ar)  

Nu äré kulturnatt med vänner i fina vädret =D


Av Victoria - 8 september 2011 22:20

Tja!

Ja men det skulle ju inte regna idag ! =o kollade vädret i morse senast, så regnar det hel dan! =S Puckat... Är så stressad i skolan, måste gå så fort jag kan från franskan. Suck, en halvtimmes lektion, så ovärt! Måste typ göra nåt åt detta... cyklade hem i regnet idag istället för direkt till jälla. Lånade bilen, mamma är bäst<3 å körde till oxkällan. Fick rida Calypso.

   Asså dryg häst, men ändå rolig. Alltid roligt att rida =) Sen varé 4H kurser. Det gick bra idag! Jag tycker typ att det är jättekul. Barnen är så gulliga och man blir så glad när man märker att de lärt sig så mycket.

   Nu är jag trött och ska sova. Formal friday imorgon tydligen, först utsläpp och lite sky-moitonering kanske. Sen SKOLAAA, biologin är deum. haha deum. Fint ord, lite tjockt... xP Nemen vadå två labbrapportrar som man inte fattar nånting om och inte får nå info om (Står inte ens nåt på internet!) PLUS instuderingsfrågor.

   Haha jag satt o skrev frågorna med Jimmy igår, så var en "fråga": "Rita en aminosyra och namnge den." Min fick namnet STEFFE xD haha och jimmys fick heta typ Ulla-karin. Hehe... Nemen iallafall godnatt o sov gott nuuuu Mange KOM IGÈEN NUU!

Av Victoria - 4 september 2011 13:59

Haha xD

Så underbart kul!

Av Victoria - 3 september 2011 13:45

   


Sky och jag raeca runt ute på ängarna =D Upptäcksfärder är alltid roliga och intressanta ;)


   
  Vi drog hem till Anna i bergsbrunna sen o baka paj + spela rappakalja, mycket trevligt! =) Det blev ganska sent sen efter mycket snack, eller tidigt. =P

Goda skink+ost-pajen:

   


Av Victoria - 1 september 2011 21:56

Shit asså, Idag var en ganska lång dag. Har precis duschat efter kvällsfodring i stallet, hade ju tänkt rida också, men hann typ inte och orkade inte heller för efter ridkurserna blev jag SÅHÄR dödstrött lixom. Det tog på krafterna... Ja men asså vadå, barnen kunde ju inte ett skit (!) Typ. Tack o lov så var alla snälla i alla fall, de flesta. Men det gick ganska bra. Sådär för att vara första gången ^^

  Jag brukar ta såna här kort nuförtiden, på morgonen, typ:

    Woow


Nemen jag vet inte vad jag ska skriva eller vill säga, jo! Specialidrott på Jälla idarå. Red Cortina =) Det gick bra, vi klättrade lite och red lite på banan, mycket nöje.


Innan det varé skola och första franskalektionen. Abdel är tillbaka, wohoou!

Kommer sova gott som en stock inatt jag lovar. =D Sååå trött,   Godnatt!



Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards