Vicky

Alla inlägg under oktober 2011

Av Victoria - 10 oktober 2011 19:30

Jag va chaufför och assistent till Lisa och Lola som tävlade på Jälla =) Första gången jag körde hästtransport med häst i, hon va jätteduktig så det va skönt.

Lisa va ju också jätteduktig!

 

Dressyr alltså.

 


Jag gick in på toan och tog ego-bilder

   

L:C1 Och L:B1

  Linda och Goliath. Detta är mobilbilder som suger. Var ju fotograf också, men tog med Lisas kamera så jag hänvisar till hennes blogg, eller nåt. ;) www.overcurrent.blogg.se

Efteråt tog vi en tur till Eke men det var inte mkt till loppis där så vi lämnade tillbaka bil + släp på 4H och klappade hästar och glodde på griskultingar.

     

Sööta fölisar!

 

Imorgon ska vi kolla på film på biologin, om visur. Jag ska äta godis.

 

Älskar Ica-affären på gränby! Idag hade dom ju då 40-års jubileum såå billigt billigt allting typ.


hejdånu Rulla fint, blobba inte, fast det är okej det med, bara du kommer framåt =P

Av Victoria - 10 oktober 2011 19:13

I fredags va vi å besökte BMC, celsiusfolk va också där, Yosef drack kolsyrais och Kasper fick inte sin Twix. Det ösregna på vägen dit. En av oss sprang över övergångsstället, och på vägen tillbaka hade vi fem minuter på oss för att inte missa engelskan, en pekade på klockan och sprang då också. xD Haha alla andra gick. Kul.

 

Men engelskafilmen om Ireland -Bloody Sunday sög typ. Veery annoying movie I have to say! Verkade som att filmaren hade parkinson och man hörde inte vad folket sa för alla dryga tinntusljud och skit i bakgrunden. Usch. Såg nästan ut som en svartvit film.


Menmen... sen tog jag direkt bussen till Västerås och träffade Janna. Vi bakade paj, det blev ganska sent. Massa människor kom och ville festa. Själv va jag inte på humör alls. Men efter lite paj gick vi bort o kollade läget. Janna ville feztaa. Ingen ville prata med mig så jag gick in i lägenheten o sattte mig vid datorn. Alex kom dit, Janna försvann. Han blev kör i min paj och åt massa. Det blev typ drop-in och massa random folk från falun o borlänge kom o hängde i lägenheten.


Alla va skitfulla, ganska kul o kolla på xD Haha En kille skulle göra nåt med sin mobil/iPhone men han tappa den tre gånger och så när han skulle ta upp den sista gången braka han typ in i soffbordet, hans kompis typ ba garva åt han. Och kladdade i Jannas kalender. En kille la sig i soffan o somna. Jag satt o snackade med Tommy m.m hela kvällen tills Jos kom tillbaka klockan tolv. Då skulle vi sova och köra ut alla konstiga människor. En hade stängt in sig på toan också, stackarn. Och stackars Jacke (killen på soffan) som typ frös ihjäl när vi väckte han och ledde ut han... Tommy va gullig.

 

PAJEN VA JÄÄÄÄTTEGOD -alltid ;) <3

Av Victoria - 6 oktober 2011 21:19

Heey!

Jag va med Sarah igår, på stan, i det fina vädret gick vi, och satt lite varstans på gräs, jackor och asfalt. Blev hyper på choklad och wienerbröd, hade solen i ögonen och trodde att folk glodde på oss för att vi satt ner, fast typ alla andra gjorde det också så vi inbilla oss nog bara. Haha det va skitkul iaf. Satte på oss luvorna, men hade inga solisar, synd det. Helt plötslig börjar folk gå på ett enda långt led! Vi bah; va händer? Vi hänger på!! xD

Körde typ följa John tydligen.. haha "Ny John!!" De va kul, så länge de vara. =)


Idag har jag varit i skolan o provat mössor o beställt en zipperall som jag ska ha när jag åker snowboard/twintips i vår ;)


Nicole sjunger på elektro pop, nu citera hon galenskaparna också.. Oh justé! Sarah, kolla på denna: Fr. 2:20 ;) hihi


Sen hade jag en dipp eller vad det heter och blev sjuuukt trött. Franska grammatik iaf. Sen hann jag ju cykla till Jälla så jag gjorde det, medvind hela vägen, slapp trampa typ jue. Vid Brillinge träffar jag på Johanna, snacka timing!


Red Cortina idag på hindrena de många (tre). =P Det var mycket roligt faktiskt, fast jag var så trött.


Mac e bra, megabrah


Kurserna ikväll gick jättebra! =) Vi tränade på att gå på volt, vilket tydligen var mycket lätt med alla de tolv konerna jag ställt ut i en rund ring. Så vi tränade på andra ridvägar också, plus att de fick trava massor, den sena gruppen fick t.o.m rida ut en sväng också. 


Nu är jag mitt i ett bullbak här. Ska packa o planera lite bussar o skit inför imorgon också sen. Kommer hem lördag kväll, söndag morgon kör jag hästsläp. Lite spännande asså! =) Lisa ska ju tävla! Sen blir det lindy hop på sönda kväll. Ja, ni ser ju, bara massa saker att se fram emot och eftersom jag är nöjd med mitt senaste jobb så är jag otroligt positiv o glad just nu. Hoppas inte bullarna bränns bara... Då får jag nog mardrömmar.. =P


Haha älska Sarahs dröm! "Det symboliserar mänskligheten, vi gör om samma misstag om och om igen..." xD Så himla bra! Älskar konstiga drömmar med den där sköna känslan.

Yoo

Av Victoria - 5 oktober 2011 09:21

Tjena vah

Idag är det onsdag, jag har en lektion. EN enda, franskalektion på hela dagen. Värt, jorå, jag gillar franska. =) Jag tänkte baka bullar idag för det var kanelbullens dag igår ju tydligen. Så egentligen tänkte jag baka när jag kom hem från skolan - domkyrkan och lindy hop -dansen dvs typ sju på kvällen, men då ville Nix att vi skulle ut o springa. Vi tog en powerwalk till mediamarkt istället.

 

   Sen när vi kom hem hamna vi på youtube o garva åt Voldermort, superprinsen och bloggare som bara är för roliga ibland asså. Ja, jag gillar att flumma. Älskar att flumma. Haha, vi hade P.A-möte idag och drack välling. xD Såå normalt, men de va gott faktiskt, men äcklig konsistens.

   Så iaf. jag tänkte baka idag, ska träffa Sarah idag också! =D Vi ska ha kuul nuu, Fezt hos Mange! Har den på min mobil nu, bl.andra massa andra roliga låtar som Nicole fixat via bearshare. Nicenicenice =)

   Nu måste jag gå på toa asså...

Hadé gött!

Av Victoria - 3 oktober 2011 22:26



Idag hade vi sånhära engelska, C.  Theas kaffemugg:  

Thea som fysiklärare:


 


Lördas:

Red ut en sväng på finaste pållen:

       


bara för att

  Jag älskar jag =P står det faktiskt! på hennes arm.


Torsdags:

Red Skyan ute i sommarhagen, Lisa trilla av Calypso som halka o gick omkull, sen bytte Mats o Lisa häst så hon fick rida denna coola sak:

   

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards