Vicky

Alla inlägg under mars 2012

Av Victoria - 15 mars 2012 22:12

Heeyy!


Kaoz här, kusinerna på besök, fysikprov imorgon. Har försökt sitta o göra några tal, hoppade över ett skit-tal efter ca en timme. Försökte med ett annat, det gick inte så bra. Kollade lite på Starwars III o lana WoW me Kappe som fick skypea me mina små kusiner oxxå, haha. Knasbollar är vi hela bunten =P

            


 
 

Nemen nu så ska vi sova. Äntligen! 

Av Victoria - 14 mars 2012 21:34

Dagens låt: Relienk; I'm a little more than useless



Hade lite ångest idag eftersom jag eg. ville va med i friskolekampen men typ inte "vågade" va enda tjejen på uttagningarna (låter så seriöst) och skulle rida Sky jue. =S Så de va lite drygt, men provade en sadel från hööks på han som vi nog ska köpa =) Bara för att den vi har nu suger.


Körde bilen till citygross med syrran sen å köpte massa grejjer. Imorgon kommer våra kusiner hit =D Länge sen ja träffa dom! Plugga lite fysik (går inte så bra), körde lite WoW höhö =P spela 10 000 med Nicole som ägt ut pappa all fem gånger de spelat. Jag äger ut henne TOTALT haha flumm xD Honba "ja tappa räkningen!" Så stirrar hon på tärningarna typ aslänge, som inte ens har nån etta / sexa. Då får man inte fortsätta altså... ajja


Har jobbat också, mycket jobb vart de. Och chattat med Janna o Liz =)

Av Victoria - 13 mars 2012 20:23

Yow! Dagen började med cykelturen till skolan och ingen matte. Leta efter min mobil som jag glömde i skolan nånstans igår... =S Gjorde lite fysik, men jag va retard så det gick inte så bra. Sen varé kemi, oj va trött ja va... Sen skulle ja försöka skriva ut uppdragsmallen till oss, men sketna datorerna i skolan är ju bara för dryga assååå de funka typ inte. Sen varé GOD LUNCH. Tacogratäng =) 


Sprang runt o leta efter min mobil lite. Fråga folk, ringde till den. Hitta inte. =( Engelska sen dåe. Flum som vanligt, men lite praktiska saker också, ska bara komma på nån unforgettable person o snacka om. Hmm.... mycke punkter idag, men ni får stå ut...


Gick o leta efter en lärare som kunde öppna till rummet med labbrockarna i kemisalen för igår när vi labba så tänkte jag "Okej, lägg inte i mobilen i labbrocksfickan nu, för d kanske du glömmer den sen." Fick tag på nyckel, kom in, och såklart så låg den i labbrocken! Skönt, 12 nya meddelanden, Felicia hade sms-bombat mig. Haha Kunde äntligen kaste mig nerför backen på cykeln igen. =)


Idag har jag haft knattekurser och en skötarkurs. Alla barnen är verkligen jätteduktiga! Idag tränade vi på att styra slalom, göra halt och trava -prova o rida lätt. Det gick bra. =) På skötarkursen sen gick det vel också bra, till en början i alla fall... ... ... Jag gillar mitt jobb vädigt mycket. Det ger en styrka på något sätt, barnen är så gulliga och duktiga, människor gör mig glad, och sen när man cyklar hem under stjärnklar himmel känns det skönt, att man är ledig ett tag.


Haha sen när ja kmr hem sitter Nicole o spelar wow xD Så är hon bra också... alltid lika nördig... =P Nemen, já. Imorgon är det onsdag, mina fina kusiner kommer hit snart, typ imorgon, då ska vi leka och ha kul =D Haha Hej tre år? 


Gonatt på er!

//Vix




Av Victoria - 11 mars 2012 14:14

Yoo!


Har precis kommit hem från jobbet och knattekurser. Kaoz med elstängslet som är sönder o som alla hästar är rädda för... =S Underbart väder i alla fall o duktiga små ponnyer o ryttare! =) Råkade dra över lite, nu hinner jag inte med Sky innan dansen =( men det ska bli kul åfå dansa igen! Länge sen nu.


Vad vill ni veta? Loreen gick vidare igår. Jag bryr mig inte så mkt egentligen, men det va la bra^^ Har köpt nya byxor, äntligen. =) Håller på o bli frisk här, kämpar för fullt, eller nåt...


Imorgon är det måndag, värsta dagen. Aja. Ska kanske baka en äppelpaj? =) Visst var det intressant... ? =P hehe Hejdånu

Av Victoria - 8 mars 2012 17:06

Börja kl 8:30 med franska. Fick låna bilen till skolan så jag skulle slippa stressa o cykla nu när jag är sjuk. (Y) Värsta morgontraiken dåe, och när jag skulle betala parkeringen fungera inte mitt kort först =S En snäll gubbe fick hjälpa mig lite där. Om magnetremsan inte funkar - dra den mot kläderna! ;)


Kom ju lite för sent dåmen... vi kunde inte ha franskaredovisningen idag för vi va inte förberedda så vi tar det nästa vecka. Dessutom var arenan upptagen, iaf så va kemin i Stora arenan sen, vilket ingen fatta typ så... Sen varé segt... Bruka ju typ åka hem eg. Men har ju franska IGEN sen kl 11 eller halv tolv, vet aldrig, den flyttas ju hela tiden bara för att jag ska hinna till specialidrotten, typ =S. Aja.


 

Kasper fick sin massage, kuvertet i mitt skåp fick ett frimärke, vi kolla på film på franskan, maten va god - vegetariska! =) couscouspytt, typ, med broccoli. Mmm Satte mig o försökte räkna matte en tjugo minuter. Det gick inte så bra.

   

Bytte om, drog till jälla, förbi Brillinge, hämta upp Lisa. Väl framme får vi reda på att vi inte ska få rida utan tömköra, så bara göra i ordning en häst. Genast blev vi typ fett negativa och fick lust att åka hem. Räkna matte måste jag ju göra för prov imorgon och jag fattar ineeeeee! =( Har glömt allt jag nånsin lärt mig känns det lite som...


Aja, de va bara o köra på, hämta häst, ut i hagen, blir inropad "Måste ha hjälm i hagen" Juste! Typiskt, tillbaka, hämta hjälm... borsta, sela och leda till ridhuset. Det va intressant lektion, tömkörde en fin, musklig häst. =) Men ack så kallt! Frös - inte bra.


Nu är jag hemma och har försökt räkna matte, druckit kaffe och ätit mackor. Det går inte bra. Förstår verkligen inte det här med + n2 pi och när jag väl förstår så är det nåt annat... =S Usch Varför?

Hallååå SOS!!

 

Aja... det värsta är ju att farsan inte kan hjälpa en längre för att det är matte E och lite för svårt för han. ;P

 

Men kaka. hejdå nu.

Av Victoria - 5 mars 2012 20:48

Tjennaa!


Är sjuuk, men håller på o bli bättre! =) Idag är dé måndag. Jag hatar måndagar. Men denna måndag var rätt nice ändå, vissa delar av den iaf. Vi tog en promenad efter lunchen som inte va så dum faktiskt. Ut i solen gick vi och la oss på en parkbänk vid blåsenhus o solade ansiktena, eller, de andra satt, jag låg i deras knän x) Fint Ralf, fint. Nemen dé va la ganska underbart.

 

Efter skolan gick jag promenix me Casper för å ta vara på fina vädret ännu mer. Sen ringde jag Engelbrektskliniken i Sthlm o ska fixa x-ray rötgen på mina lugnor snart. Himla dyrt det va rå... Massa cash skulle de ha... Livet e drygt ibland, ofta.


Jobba lite grann o panta flaskor för 154:- ^^ Köpte kaffe till morsan, typ så rullar mitt liv på. Imorgon ska jag va frisk . slut. ! 


  

Jag är inte kär i dig. Men jag är kär i kärlekshistorian vi lever, om den skulle vara någon sådan...

   Älskar ditt leende btw.

      (Haha ”Du har så fint leende, du borde le lite oftare.” xD =P)

 

In other words...

 

Av Victoria - 3 mars 2012 13:40

Tänk vad förändringar som årstider kan göra egentligen. Det är ju helt underbart att bara kunna sitta ute o sola utan jacka o skor en vårdag som denna. Allt blir så mycket bättre och lugnare och av nån anledning har man inte panik över skola och grejer längre. Fast det kanske inte är så bra ibland =P Måste ju få något (massor!) gjort också, men det går inte när man har panik.

           

Så jag chillar med livet på framsidan här nu va. Solar mina orangea armar och ansikte. Kom precis från kraftkällan där jag körde ett pass bodycombat. Det va kul! Tänk att det kan va så jobbigt å bara stå o hoppa och boxa och sparka i luften.. på vägen hem träffa jag Nicole o Sky som va ett väldigt fint ekipage! Han hade mössan på sig, sötis.

 

Igår var det fredag och dagen började så tidigt som kl 7 med jobb och kl.9 cykla ja direkt till skolan därifrån. Kom för en gångs skull i tid till en mattelektion =o ;P Sen tog Anna och jag en springrunda som inte va så lång och tog fönstervägen utanför matsalen in och ut ur omklädningsrummet. Det gillade inte grundskolelärarna så en kom in o fråga: "Vem var det som gick in genom fönstret?" Vi ba, "Öh... vi." Ingen annan där lixom =P men iaf så fick vi tydligen inte göra så, meh. Palla


Iaf så åt vi korv efter det, jag gillar skolans potatismos, den är god och äkta. Ibland så kräks jag. Näe ja skoja, det gör jag inte. Mennee varvar jag? Juste jag berättade om gårdagen. Sen satte jag mig i ett rum och tränade lite inför min fotografredovisning som jag hade sen på eftermiddan dåe. Rullade ner för backen med min cykel, fast på pakethållarn, Kasper ville ju ha skjuts såklart. Jag trillade nästan av med min tontunga väska och snea rumpa =P Tur att man har balans. Nemen de gick bra iaf, eller egentligen inte kanske, för cykel lät inte så bra efteråt men det får ni inte säga till mina päron. Tack så mycket.


När ja kom hem gick ja till stallet för o hinna ta en ridtur innan kl 7 då jag fick besök. Men det blev ingen lång ridtur för Filippa vägra gå in i transporten och jag förökte hjälpa till. Men det gick verkligen inte, hon vägrade. Bara stod där. Och jag tycker inte man kan tvinga in en häst sådär för hon vet ju att hon är starkare och... ah. Äeh. Tyckte synd om dom iaf, och red iväg på Sky som så fort ja skulle galoppera, trodde att det var skena som gällde. Men icke då, så fick han inte hålla på. Så vi öva lite och han är som vanligt världens finaste. Så gick vi hem. Kom hem typ tio i sju. Fem minuter senare kom hälften av gänget. Jag hade inte handlat nåt, men pappa är ju bäst såå han cykla iväg o fixa grädde o grejer.

       

Vi baka pannkakstårta o kolla på Harry Potter 1. Söta små ungar! Ron

 


Nicole baka kladdkaka åt oss =) Sommarn är på väg, jag känner det i vinden. Hihi. Hela jag känner det. Oj shiet vi drar till Frankrike snart med skolan, måste börja planera grejs så man hinner allt man ska o packlista och ojojoj.


Måste plugga nu, ciao! /Vix

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards