Vicky

Alla inlägg under augusti 2011

Av Victoria - 20 augusti 2011 16:23

10 saker som gör mig på bra humör:


1. Musik

2. Rida

3. Laga mat

4. Träna

5. Överraskningar i vardan

6. Bra människor

7. Hänga runt å bara oplanerat göra saker jag känner för

8. Tänka på minnen

9. Sticka, rita, redigera film, spela spel

10. Flumma med syrran, hoppa studsmatta


Av Victoria - 20 augusti 2011 11:00

Jorå, tennisen blev av sen vettu! Fast vi va så trötta så vi ville bara hem xD Men vi körde till typ 20 passar, elr vad man ska säga... Det började ju regna igen också, suck. Gick hem, städade hela huset på fem timmar och möblerade om ALLTING nästan. Eller i 65 % av rummen på övervåningen. Vi bytte rum nämligen, så nu har jag det stoooort och fint. Fast ja ska nog tapetsera om, men aja. Det tar vi senare i livet...

Mitt rum:

     

Disney Characters – Hokey Pokey


Igår varé FREDAG. Vilket jag fick intala mig själv hela tiden för jag trodde ju det va måndag, började skolan nämligen. Gick runt på stan och blev varm. Träffade lite nya ettor (och tvåor som ja inte visste existerade), frågade främmande människor om de ville väga sig på stan, dansade macarena på stora torget, gjorde pyramid vid flustret, snackade med kapladuos om de ville dansa bugg med mig utanför swedbank, ingen vågade. Till slut fick ja dansa med en cooling, efter en kvarts tjat av mina lagkamrater. Hur kan man göra så? Stå och tjata liksom, en börja till o med dra i han. =S Shit asså, låt människan va. Om han inte vill, vill han inte och då måste han inte. Hur svårt kan det va att acceptera människan?


Fred Mollin – You'll Be In My Heart


Anyhow. Det där är låtarna jag lyssnar på nu, liksom. Så att du vet. ;P Jamen det va vel kul, fast nae, börjar liksom tröttna nu tredje året i rad. Men det är det sista! =) Sista året, Så himla skönt!!! Men det kommer inte bli så chill som jag (och alla andra) trodde eller som treorna före oss har haft det, dvs typ ledigt en dag i veckan och inga gripandes obligatoriska workshops. What's up with that lixom?? Jo, det var såhär va att Sverigefolket röstade in folkpartisten Jan Björklund som skolminister tydligen eller något sånt. (Jag o politik = nej) Säkert fel nu men ahja ni fattar, någon bestämde iaf att man måste vara i skolan ett visst antal timmar. Även på gymnasiet, vilket är konstigt eftersom gymnasiet är ganska så frivilligt vah. S.u.c.k Så nu har vi 6 timmar i veckan WS som vi måste gå på - sent på eftermiddan dessutom. Detta gjorde att många blev arga och nu ska vi begå självmord. =P Nee då. Men vi göer såhär, att vi får se om man kan göra nåt vettigt dom där timmarna eller om alla bara sitter o snackar, för vissa kan inte arbeta i skolan utan jobbar bättre hemma (!) Så får vi se sen hur det blir... Rosendal kanske, eller skrapan?

 

Troy – Bet On It


Hahahaha Ni tycker säkert jag e FETT retard med den musik jag lyssnar på xD Men ja va tvungen okej? Hitta den på min gamla Disney-spellista lixom. Tönt. Lyssna inte ens klart på halva... men ahja. Varvarjag? Min dag, igår ja.


Kenny Williams – Circle Of Life


Efter skolan blev Lisa o jag småbarn igen och ville ha möss och kaniner hihi.

 

Lisa o jag städa firman och köpte grejer o gjorde pizza och åt choklabollar, chips, kaka m. grädde o kolla på film. MYS =)


Hur mår jag nu? Inte bra.

Regn, Araya.              

Av Victoria - 18 augusti 2011 15:27

Det blir alltid så... när man sätter sig vid datorn. Man glömmer bort varför man satte sig där i första taget.

   Vad var det jag skulle skriva nu då? Om min dag kanske? Jo, jag har varit i stallet och hade hela dan på mig vilket var skööönt, älska sommarlov. Sista dagen idag, åh deprimerande tanke, och varför öser regnet ner? Anyway... Han stod längst bort i hagen, hade rullat sig o va smutsig överallt och jag tänkte ju rida ut på långritt vah. Precis när jag tänkte börja rida kom regnet, jag väntade en stund tills det bara duggade lite och red iväg då.

   Förbi Plenninge och MC-klubben. Bredvid kohagen körde vi lite lösgörande arbete och börna lite sen på gräset förbi den andra hagen. Kuul =D Han va typ skiträdd för träet vid lennakatten som vi skulle gå över, han vägra, försökte få av mig. Men han bva inte så bra, sparkade bara bakut, en gång va han gaanska nära, men näej. Efter ett tag blev det pinsamt och han ville verkligen inte över, så jag va tvungen å sitta av och leda över han. Först då fatta han att det inte va livsfarligt.

   Red förbi hemma hos mig, fick vatten av Nicole och så hängde hon med en bit tillbaka. Kändes konstigt att rida runt i de trakterna där man brukar lixom... gå... och cykla till vardags.

   Jajja, det va iaf kul, skönt å få rida igen. Nu e ja hemma med Nic. Ligger på govlet i vardagsrummet, kollarpå Pirates of the caribbean. Ute ösregnar det. Vi får se hur det blir med tennis sen då... skulle va kul o köra ett set eller två. =)

   Imorgon börjar skolan. Ska försöka ha en bra sista tid på sommarlovet nu och inte slösa bort den här alltför länge. SO LONG freaks!!

// V.I.K.I.        

Av Victoria - 16 augusti 2011 23:20

Här är jag nu. Hemma, lycklig och förkyld.


Nicole och jag va på toa på IKEA idag och vi har också varit i stallet. Nicole fick rida, jag blev sjukt sugen, men min tur imorgon. =)

       

Prata inte i mobil och rid samtidigt.    

Fin hest anyway   Jag har bakat en rabarberkaka och lagt upp filmer från frizon på FB. Klippte bara ihop någonting snabbt sådär vah.

Är inte alls sugen på att börja skolan, tyvärr. Men aka försöka tänka positivt, det är ju kul å träffa alla igen, eller hur? Jaadå. Och komma in i vardagsrutinerna... Men jag kommer typ inte göra det jag känner för längre, eller ha tid att göra halvtråkiga saker som att sticka. Jag får se till att ta mig tid för saker helt enkelt.

Mycket bra mycket bra. Det denna sommar vill säga till mig är: Man lär av sina misstag. Utropstecken. Punkt. Absolut. Ursäkta mina misstag. Men dom gör mig klokare.

Godnatt yao!     

//VIX  

Av Victoria - 15 augusti 2011 14:21

Jag har varit på Allsång på Skansen för första gången i mitt liv, det va roligt det! Örat. "Man kan ha det att baka i, man kan ha det att fiska i ...osv" Sjuk låt. Dansa bugg till Sven-Ingvars och sjunga bamses låt istället för Lena PH:s. "Du vet att Bamse heter han.." =P

   Fick bästa parkeringen på östermalm, (Y!) Sedan drog vi vidare till västerås och sov i Jannas lägenhet den natten. Åt gröt till frukost, handlade på Hälla köpcenter och åt på pizzahut - bra buffé resturang!


Örebro och FRIZON sen!!!! =D

    Ojdå...                        

Bilder säger mer än tusen orden jag inte orkar skriva.


Jag är sjuk nu, förkyld. Usch. Men ett bra avslut på sommarlovet har vi haft jarråå!! =)

Av Victoria - 8 augusti 2011 23:57

TRÄNINGSLÄGRET CA ASNIICE!

  Vi red och red och hade kul =)

Ute på promenad med Sky: De andra hästarna blev nyfikna o kom o kolla på xD


   

  Ute på kvällspromenad nån gång sådär runt nio tio. FLUMM =D

Vår snygga plansch om Peppes nya skor:

  Morgon- stalltjänst. in med er, hästar.   Imorgon bär det av ut på äventyr med de bästa! Yey! Ska sova lite nu då så jag kan köra säkert i bra imorrn.


Tjarå! /vix

Av Victoria - 4 augusti 2011 13:13

  // Jag

Av Victoria - 3 augusti 2011 12:45

Hallå!


Ja drog till stan o klippte mig. Bild kommer vel nån gång antar jag. Jag köpte en gurka på vägen hem för det behövede vi här hemma, gick ut på vaksalatorg o köpte billiga cashewnötter också. =) Sen tog jag en konstig väg hem så att Sarah såg mig när hon satt på bussen och vi hängde lite på stan då, tog en fika. (y)


   

Cool bricka =)


Dé va nice! Sen köpte jag två billiga gurkor på vaksalatorg och hade då bara kastat en krona i sjön... =P Haha hur klantig kan man vara lixom? Fattar inte hur man lyckas tappa bort en gurka som hänger i en kasse på styret. Nej.


Jag åkte till firman sen o träffade de andra vännerna, jobbade lite med utskick, åt på donken och sen blev klockan midnatt så vi drog hem. Trött jag vara. Pallar inte att folk väcker en... men idag ska jag packa massor och nu ska jag typ cykla ut i det fina vädret till citygross o handla mjölk. Ska försöka att inte tappa bort nåt... =P  


TJARÅ            

    //Vix


Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards