Vicky

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Victoria - 14 februari 2011 18:34

Det är ju så att hjärnan ältar våra problem så att vi mår dåligt av det. Tro mig, jag vet. Man känner sig så dålig ibland, och då tänker man på det mer och mer så att man mår ännu sämre. Fast man kan ju välja att inte tänka på det, även om det kanske är svårt, för det kommer automatiskt upp i hjärnan igen. Men då kan man göra såhär tycker jag: Tänka på det ett tag, du vet, vrida och vända på saken i huvudet, se det från olika vinklar (sinus, cosinu och tan kanske t.o.m =P) nej, förlåt. Men då har man redan tänkt klart på det sen, typ, kan man tänka i alla fall. (a) Och så var det problemet ur världen för idag.

  Lyckan kommer lyckan går. Fick precis ett brev som jag har väntat på. Hihihi nu ska jag ha trevligt =D

Av Victoria - 14 februari 2011 17:10

I morse varé teori med Mats. Han e bra på oförberedda lektioner, jorå =) Det va ju lixom alldeles för kallt, för att finnas till överhuvudtaget. =O Åkte till våran häst efteråt och kollade alla täcken vi har. Men var tvungen att gå in från ladan efter nån minut och komma tillbaka när jag värmt upp mig och bytt vantar. De va såå kallt!

   Jag red en sväng=) Och Sky fick ett extra täcke.

 

De va riktigt nice =D Visst ser han inte så tjock ut? Kanske är för täcket som döljer magen hans...

   Sen missa man bussen till skolan PRECIS, den va en minut tidig juue, hade nog hunnit om jag hade kutat som en galning. Men kände att jag inte var på humör för det med tanke på bilvägen och underlaget och allt... Fick skjuts av Malin iaf =) Så jag hann i tid till engelskaprovet. Äkta satsigt prov jue, trodde inte det skulle va så många frågor om typ allt... aja

   Kaka. Sen klippte jag mig. Eller, inte jag... men ja. Jag hade rabatt, typ därför. Men jag e inte nöjd. Näe, de é ja inte! (2:26 - 3:04)

  I alla fall.. Nu ska man ju då räkna matte. MEN JAG ÄR SÅ TRÖTT, ursäkta caps lock, så jag inte ORKAR.   Ever been there?

   Jag är ganska bra på att skriva inlägg om ingenting... stört, eg. vwm bryr sig om detta lixom? Vill du vets en hemlighet? Nej, jag har inte gått och blivit kär / ihop nu bara för att det är alla hjärtans dag, nej. Men ska man skriva nånting bra måste man vara uppfylld av en känsla för det. Man måste va engagerad, intresserad lixom. Gärna veta vad man snackar om oxå. Annars blir det inte alls samma sak.

   Jag tycker det är orättvist... om jag vill bli veterinär, varför ska jag inte få kunna bli det då, bara för att jag inte kunnat beskriva exakt korrekt vad "spänning" är? Det är ju ganska oviktigt... Skolan går ju inte så bra nuförtiden.. Har funderat lite på en back-up-plan, ifall jag inte kan bli veterinär. Typ starta egen resturang? Det skulle va rätt kul tror jag... Fast jag kan inte laga så bra mat. Men asså nackdelen med att gå gymnasiet e ju att man inte kan specialicera sig på en sak sådär jättemkt och bra för man har massor med olika ämnen och saker man måste lära sig.

   Jag måste gå, hejdå.

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards