Vicky

Alla inlägg under februari 2011

Av Victoria - 11 februari 2011 17:20

Jag ska göra kaoz me snön...   Kom inte iväg till Västerås idag =(     P.g.a. detta trafikkaoset... Såå det blir vel en ganska vanlig helg endå.

   I morse var det ju kaos då, snö överallt. Och vi skulle ha utsläppet klockan sju på morgonen. Jag skulle hänga med, hinna hem till åtta och duscha, sen dra till skolan klockan nio. Menneee, vaknade ju då halv sju och såg snön, hörde vinden som slog mot huset och tänkte att om vi ska åka bör man ju börja skrapa bilen nu lixom... Så jag gick ut o gjorde det, det hjälpte inte så mkt. Pappa kom sen med snöskyffel och sopborstar, så kom vi ut från uppfarten. Men sen behövdes det tryckas på bakifrån, ojojoj bilen såg så liten ut.   

   Det tog typ en trekvart å komma ut från gatan såå jag stannade hemma istället, de fick klara sig själva, men det gick bra. =) Och jag fick en fysikuppgift gjord. Tumme!

   Sen skulle man ta bussen som var 20 min sen. Men kom till skolan iaf och räkna matte. Ligger så sjukt mkt efter så det e inte sant. Kan inte va sant. Måste va en mardröm detta...

  Nemen sen på idrotten hade vi boxercise, de va kul! =D    Det va jobbigt. Men skitkul!

   Sååå de va typ min fredag. Resten består vel av plugg och allmänt chill hemma i soffan eller nåt.

   DUMMA VÄDER! Men Jaja, jag gillar dig i alla fall. Vem pratar jag med? Who knows..? Men okej. Hejdå.  


"Även de bästa av vänner behöver tid isär"

Av Victoria - 10 februari 2011 15:39

Goddag

Asså jag trodde jag hade utvecklingssamtal idag, men det var tydligen igår! Suck. Lite pinsamt... men aja. vi kör på ett extra långt PH imorrn istället.

   Det är för mkt skärmar i världen... i mitt liv. Jag drömmer ju sjuka drömmar p.g.a det ibland, tror jag.

   Red en liten tur på Sky idag =) Det gick ganska bra. Han e lite tjock asså, men annars världens finaste! =D

   Måste plugga nu, kan inte sitta framför skärmen hela dan. Igår räkna jag matte till halv tolv... =o Ligger man efter så gör man. Matte nästa!

Jag älskar min pappa! =)

 

Onddag


"Det är ungefär som i naturen. Man har bara så många djur som ekosystemet klarar av och man har bara så många vänner som man kan hantera gnäll ifrån."

Av Victoria - 9 februari 2011 21:06

Idag har jag ridit på ponnyn i solen =D Det blåste ganska mkt, så det blev lite kallt, men det var härligt. Alltid lika pigg och glad, han är. =D

   På måndag är det alla hjärtans dag <3 Ville bara säga det. Casper vill gå ut och ha mat.

   Vadå hemstudiedag? Jag har bakat paj, det va välfigt fail för vi hade inga ingridienser så jag fick låna av grannen... men det enda mjölet vi hade var blandat med socker, men det fatta ju inte jag förren jag smakat sen såå den blev lite söt, den. Kaka... Det blev muffins av det där mjölet sen, för att bli av med det lixom, få det ur världen, eller in i magen eller vad man nu säger.

   Jag säger som jag gör, matte nästa!!


"Tystnaden utgör de verkliga samtalen mellan vänner. Det är inte de ord som sägs, utan de som inte behöver sägas som räknas."

Av Victoria - 8 februari 2011 21:58

Tjena

Dagen började med kemi, laboration som gick.. sådära. Sen varé svenskatalet som man skrivit ihop på en kväll som skulle framföras med trevliga tjejjor =) Nils verkade gilla oss allihopa iaf, känns ju skönt. Men alla dagar är inte de bästa.. vet inte varför jag var på dåligt humör idag, kanske bara trött, för mycket psykisk belastning -dvs plugg, typ.     Har pluggat massor hela kvällen oxå, ändå är det mycket kvar å göra imorgon -hemstudiedaaag =)

   När man kom hem från skolan och alla kompisarna väntade datorn med labbrapporterna... Gick ut med hunden i solen, trodde det var varmt, så ja tog en skinnjacka och inga vantar / mössa. Bravo, det va ju typ minusgrader och här är det inte sol överallt eftersom alla husen skuggar typ, allt. Suck. Men i alla fall. Sen kom modern hem och vi åkte till stallet. Jag tog en barbackatur på Sky =) Han e fin han...

   Sen har man spelat lite spel med systrar =) fia med knuff blev det, hah. Kaka, imorgon ska syrran och jag tillbringa förmiddan i stallet =DSka bli nice.

   Asså jag började skriva en berättelse, en riktig, roman typ =S när jag var sisådär 15 år, och jag har lagt till lite när jag var 16, hittade den sommaren när jag var 17 och har hittat den igen nu... Den fortsätter jag skriva på nu^^Den är intressant.. =P Kaka

"There's a hero, if you look inside your heart. You don't have to be afraid of what you are."




"Vänner är de sällsynta människorna som frågar

dig hur du mår och bryr sig om ditt svar."


Av Victoria - 7 februari 2011 20:28

Det är jobbigt... kan va jobbigt. Själv har jag ofta problem med det. Även om det inte spelar nån roll vad man väljer, har man svårt att välja. Då får manju lite damp såklart. För att sen, när man har valt, så kommer tankarna upp att man skulle valt det andra. Fast man bara såg nackdelarna med det andra alternativet innan, sen ser man alla fördelar. Och undrar om man gjort rätt.


Men vad gör det om hundra år när allting kommer kring?


Idag har jag övningskört, i uppförsbacke, det blir baklänges detta, men okej. =) Tränade start i backe alltså, det gick bra. Men ah, du vet... kör fortfarande som en kratta sååe ^^Akta anka

   Iaf... sen har jag vel pluggat lite... duktigt -jag vet! (Mitt svenskatal) öh och typ ätit jättegod mat som syrran fixa.   

     Jag har varit i skolan och jag har varit hemma. Jag har varit på stan på marknad och jag har varit i stallet. Red Skywalker =D Gillar han! Och Mats e bäst.

   Sen innan det fick vi skjuts dit av min snälla mor. Det gillar vi! Ballerina är också gott.

   Jag tycker om goda saker. Och att drömma sig bort ibland på bussen kanske till musik kanske. Hah typ relient k så ser man värsta musikvideon framför sig som man själv gör till "college kids" Det blir bäst.. men det blir inte av i verkligheten...

   Sen gillar jag att sova, typ och drömma sig bort igen. Och gå ut med hunden och tänka sig bort... Nånstans, där man dansar        ;P

   Musik tycker jag om!!!! Töntmusik =)



"Det mesta jag kan göra för min vän är att helt enkelt vara hans vän."



Av Victoria - 7 februari 2011 14:50

Haha hej! =) Jag chattade med Justin Bieber igår... elleer? oooouu? Did I ? I dunno... Haha nejmen de va ju kul att han trodde att han va han iaf ;) Check some of it out:


       haha nej nu måste jag plugga, hejdå!

Av Victoria - 6 februari 2011 17:56

Tjena, läget? Jag skulle beställa en pizza me skinka, champinjoner...-LUCA!

- Boss, jobbar du på pizza?

-Lägg på luren!

xD

   Usäkta för det där... hajar som hajar citatet, menn eeeh skriva ett tal? Om.. betydelsen av film? Nejtack. Inte nu, Inte nuuuuu, Lasso!

   Nu då? Nu? Nejnejnej... tyvärr, nån annan dag! Jag.. orkar inte, helt enkelt.

   Jag är en vanlig människa, som inte passar in i denna tiden. Jag skulle viljaa va född för länge sen och bo på en gård, på den tiden man fick arbeta på dagarna. Då man inte kunde tvätta i tvättmaskin utan fick tvätta för hand och hänga upp ute. Varma sommarkvällar, inget bilbuller någonstans, bara ljudet av fåglar och hästskor. Kanske en ko som råmar någonstans långt borta... i hagen.

   Sommar. På vintern får man la göra upp en eld och mysa framför brasan eller köra släde med nordsvensken elr nåt annat skoj ;)

  Jag vet inte riktigt vad detta inlägg handlar om... men antar att det är mina tankar för tillfället. Fast då är det lite fel, för jag har typ panik  över skolarbetet allt och kan ju inte göra så mkt för jag är sjuk (a) och tycker världen är dum. Vill vara frisk, nu! Men så går det inte till. Längtar nog till sommarn asså... Idag va solen framme och sa hej, till mig. =D Då blev jag glad och gick ut.

   En sak som jag tycker är lite kul... när man kommunicerar med nån.. typ sms elr nåt, är att skriva nåt heöt random så den andra personen blir förvirrad. xD Tänk va man kan göra på flera mils avtånd med en människa... det e helt sjukt ju. Dessa tekniska mekanikprylar. Lita inte på dom... =P

   Jag hade en hemsk dröm... att Kurt svarade på mitt mejl och sa att mitt arbete inte va tillräckligt bra ritkigt så ja fick göra om det. =S AAAAAAH Det måtte vara inte sant! Vad hände med min svenska? Den har aldrig blivit av ändå så... Ingen aning om vad jag mena där och fattar inte varför jag skriver så långt ingen vettig människa i denna världen kmr ju orka läsa! Kanske bäst det. För det är nu det värsta kommer... Det är ett bra tips, skriv ett tag, tills alla slutat läsa, SEN kan man skriva alla hemlisar eler sjuka tankar man har, okej?

  Då har vi lärt oss det =) Godnatt ZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZ

Av Victoria - 5 februari 2011 22:10

Hej!

HAHA kom på en dröm som jag hade nån gång ganska nyligen... Det va Lisa O som hade gjort mitt "intyg" om arbetet på 4H och.. haha det va ett jättelångt häfte, typ, inplastat och allting, med massa bilder =S Kul. xD

   I alla fall... Har inte gjort nåt vettigt idag tror jag, tog en ridtur iaf. Fick lite sällskap idag =) Fantastiskt fint väder i morse... sen gick solen i moln. Åkte hem och tog ett varmt bad. Somnade. Hamnade framför skärmen. Såg en sällskapsresa, shrek den tredje, simpsons och melodifestivalen, försökte läsa kemi samtidigt oxå. Här är man effektiv ;P Men typ så.

   Hängde med å kvällsfodra oxå, blev typ bästa vän med katten, -Tolouse. Och btw, jag diggar cityGross. =)

 

Presentation


Victoria är en 22-årig kvinna från Uppsala, Sverige. Snart flyttar hon härifrån, hon vill resa, ut i världen!

IGEN! Var i Australien och jobbade med hästar året halvåren 2012-13.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards